Isabelle Sierens


In 1995 behaalde ik mijn diploma logopedie. Omdat ik zelf uit een gezin kom met zelfstandige ouders was voor mij snel de keuze gemaakt me ook als zelfstandige te vestigen. Ik startte in 1995 dan ook een praktijk in Waarshoot.  

Ik ben van nature een ijverig beestje, ik kan me uitleven in de keuken, hou van sociale contacten met familie en vrienden, hou van plannen en organiseren (wat ook een pluspunt is op professioneel vlak) en heb een passie voor reizen. Ik help in mijn vrije tijd ook nog wat mee in de zaak van mijn man en ouders. 

In mijn logopedische praktijk behandel ik voornamelijk kinderen met spraak-, taal- en/of leerstoornissen. 
Ook hier kan mijn creatieve geest de vrije loop gaan. Ik hou ervan om het lezen, schrijven en rekenen aantrekkelijker te maken aan de hand van zelfgemaakte spelletjes, …
De band die je met kinderen opbouwt, is van onschatbare waarde. De dankbaarheid, knuffel, knipoog die je van hen krijgt, doet je hart smelten.

Verder heb ik een bijzondere interesse voor de behandeling van spraak- (dysartrie) en taalproblemen (afasie) bij volwassenen. Het is hartverwarmend om een band op te bouwen en ik geniet minstens evenzeer van de dankbaarheid van de volwassen patiënten.

 

Ik probeer zowel kinderen als volwassenen een goed gevoel te geven tijdens de therapie en hen met het nodige geduld en interesse steeds weer te motiveren. Een lach en een blij gezicht doet zoveel meer ...